sâmbătă, 18 decembrie 2010

Konchesky încrezător în echipă !

   Fundaşul stânga, Paul Konchesky, îşi doreşte ca Liverpool să obţină victorie după victorie în această perioadă a sărbătorilor pentru a se apropia de Top4. Cum meciul cu Fulham a fost amânat la fel ca majoritatea meciurilor din Anglia, cormoranii lui Hodgson se pregătesc acum pentru a se deplasa pe 26 decembrie la Blackpool, pentru a-şi lua revanşa pentru meciul din tur, încheiat cu scorul de 1-2 în favoarea oaspeţilor.

      " Orice persoană îşi doreşte ca Liverpool să fie în Top4. Presiunea este mare dar este bine pentru că trebuie să arăţi ce poţi. Campionatul este distractiv în acest sezon. Avem şansa să ne întoarcem în Top4 ! Ştiu că fanii vor mai mult , dar lucrăm la ceea ce vrem să arătăm pe teren. Şi Roy vrea să fie cât mai sus. Nu este fericit să fie al 8-lea sau al 9-lea. " a declarat apărătorul stânga.

   Odată cu amânarea acestui meci, Steven Gerrard şi Daniel Agger vor avea o săptămână în plus pentru a se recupera ca să joace într-o condiţie foarte bună în meciul cu Blackpool. Sperăm să nu se amâne şi meciul de etapa viitoare. S-au jucat doar două meciuri în această etapă până acum : Blackburn 1-1 West Ham şi Sunderland 1-0 Bolton. Celelalte meciuri de azi împreună cu cele de duminică au fost amânate iar asupra meciului de luni dintre Manchester City şi Everton nu s-a luat o decizie.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.