vineri, 17 decembrie 2010

Roy satisfăcut de tragerea la sorţi !

  
   Imediat după ce Liverpool şi-a aflat adversarul din 16-imile Europa League, managerul cormoranilor, Roy Hodgson, a dezvăluit că este foarte mulţumit de tragerea la sorţi. El a declarat că echipa de pe Anfield putea avea parte de o tragere mai dificilă.

     " Cred că am căzut bine la tragerea la sorţi. Sunt echipe foarte puternice în Europa League, unele în locuri îndepărtate unde este dificil de ajuns, despre care nu cunoşti multe informaţii. Sparta Praga este o echipă pe care o cunoaşte multă lume. Praga este o capitală frumoasă, unde este uşor de ajuns, iar scounterii noştrii vor găsi cu uşurinţă informaţii despre acest club. Chiar nu cred că am căzut rău la tragere ! "

   În cazul calificării, Liverpool va da peste câştigătoarea din dubla, Lech Poznan - Sporting Braga.

     " Dacă ne vom califica în optimi, va fi dificil pentru noi. Am urmărit un meci cu Sporting Braga şi mă mir cum de nu au prins primele două locuri în grupa de Uefa Champions League. Lech Poznan a demonstrat că este o echipă bună prin partidele făcute în grupă. Puteam să fim trimişi la Moscova sau în Turcia, sau în îndepărtata Grecie. Întotdeauna este mai bine să te deplasezi în centrul Europei. Nu durează mult deplasarea, iar jucătorii nu vor fi aşa de obosiţi. "

   Meciul tur cu Sparta Praga se va juca pe 17 februarie, în Cehia, iar o săptămână mai târziu se va juca returul pe Anfield Road. Vom reveni cu mai multe detalii despre Sparta Praga mai încolo.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.