sâmbătă, 18 decembrie 2010

AVANCRONICĂ : Liverpool - Fulham !

   
    Astăzi de la ora 19:30, Liverpool primeşte pe Anfield Road vizita formaţiei Fulham. Fosta formaţie a lui Roy Hodgson se află pe locul 17 în clasament cu doar 16 puncte. Cormoranii stau mai bine aflându-se pe poziţia a 9-a cu 22 de puncte.

   Pe teren propriu Liverpool este aproape imbatabilă, având doar o înfrângere împotriva lui Blackpool şi două rezultate de egalitate împotriva lui Arsenal şi Sunderland. De cealaltă parte, Fulham este campioana egalurilor în acest sezon. În deplasare nu au mai câştigat de  16 luni, iar pe Anfield nu a câştigat deloc în ultimele 23 de deplasări.

   Pentru cormorani va reveni căpitanul Steven Gerrard după ce a suferit de o accidentare care l-a ţinut pe bancă câteva meciuri. Goalkeeper-ul cormoranilor, Pepe Reina, va juca în meciul cu numărul 200 în Premier League pentru clubul de pe Anfield. Carragher şi Spearing lipsesc, iar pe lângă Gerrard ar putea reveni şi Agger.

   Pentru Fulham va lipsi cu siguranţă atacantul Moussa Dembele, dar şi Matthew Briggs,  Bobby Zamora şi Philippe Senderos. Chiar dacă vor lipsi aceşti jucători, Fulham nu duce lipsă de valori avându-i în echipă pe Schwarzer, Salcido , Hangeland, Duff, Dempsey, Murphy, Gera, Etuhu sau Andrew Johnson.

   Andre Marriner va arbitra partida de pe Anfield. 

   În cazul unei victorii, Liverpool va urca până pe locul 7 doar dacă Sunderland este învinsă de Bolton şi Newcastle nu bate la Birmingham. Dar este necesar ca Liverpool să învingă pe Fulham pentru a se apropia mai mult de TOP4. Liverpool'till I die ! 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.