marți, 9 august 2011

Accidentările - inevitabile



     Câţiva jucători de bază pentru echipă în sezonul precedent, vor rata startul de sezon datorită unor accidentări. Cele mai importante absenţe sunt: 

- Glenn Johnson - va rata startul de campionat după ce s-a accidentat în ultima partidă de pregătire, cea împotriva Valenciei. Glenn a fost schimbat în minutul 7 şi aparent era o accidentare uşoară. Medicii au afirmat ulterior, după mai multe investigaţii, că Glenn va rata meciul Angliei cu Olanda şi startul de campionat, nespecificând durata în care va fi inapt.

- Martin Skrtel - se pare că şi Martin va rata startul de sezon datorită unei accidentări la gambă. Slovacul s-a accidentat în prima zi de antrenamente, după vacanţă; luase o pauză apoi vrând să revină în meciul cu Valencia, a forţat, iar accidentarea a recidivat.

- Steven Gerrard - căpitanul echipei a jucat ultimul meci oficial împotriva celor de la United din martie, pe Anfield; în acel meci în care am câştigat 3-1. A suferit o accidentare gravă la muşchii inghinali care nu a putut fi tratată. Căpitanul a trebuit operat. A urmat o perioadă lungă de refacere şi se credea că Gerrard va fi apt pentru startul noului sezon. Nu a fost chiar aşa. Zona operată s-a infectat şi perioada de indisponibilitate s-a mărit. Acum după tratamentul cu antibiotice, se pare că revenirea căpitanului este certă şi sperăm să nu avem surprize neplăcute. Se preconizează că Gerrard va reveni în etapa a 4-a împotriva celor de la Stoke City. 

   Sperăm ca cei 3 să revină cât mai repede posibil şi îşi reia locul printre titulari.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.