joi, 25 august 2011

Kenny vrea încă două achiziţii ...

   
   Având în vedere că perioada de transferuri se termină la finalul lunii august, Kenny Dalglish mai doreşte să adauge la actuala echipă, încă două feţe noi. 

   Lupta pentru primele patru locuri va fi foarte dificilă, iar 'regele' vrea concurenţă pe posturi. Cheltuind până acum peste 50 de milioane de lire sterline pe achiziţiile din această vară, scoţianul de pe banca lui Liverpool trebuie să mai acopere poziţia de fundaş central şi de atacant. Pentru aceste două roluri, principalii vizaţi sunt Scott Dann şi Craig Bellamy

   Birmingham City ţine foarte strâns de preţul lui Dann, nedorind să-l cedeze cu uşurinţă. O ofertă de 8-9 milioane de lire sterline ar fi suficientă pentru achiziţionarea tânărului apărător, mai ales după ce Sotirios Kyrgiakos a fost vândut la Wolfsburg, iar Martin Skrtel şi Daniel Agger mai suferă din când în când mici accidentări, care l-ar lăsa pe Dalglish fără soluţii pentru postul de fundaş central.

   De asemenea, boss-ul cormoranilor vrea să-l aducă gratis şi pe Craig Bellamy, fostul atacant a lui Liverpool, dar Manchester City nu cedează aşa de uşor. Roberto Mancini vrea să obţină ceva bani pentru galez, care a fost împrumutat sezonul trecut la Cardiff City, iar acum nu mai face parte din planurile lui City, după venirea lui Sergio Aguero. Experienţa sa ar putea fi de ajutor, putând juca în compania lui Andy Carroll (punând puţină presiune pe înaltul atacant englez) şi a lui Luis Suarez.

   Miercurea următoare se încheie perioada de transferuri, iar staff-ul nostru ar trebui să se mişte mai repede, ca să nu mai plătim sume ameţitoare în ultima zi, cum am plătit pe Carroll.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.