duminică, 21 august 2011

Capello - impresionat de tânărul Martin Kelly

   Antrenorul naţionalei Angliei, Fabio Capello, a rămas impresionat de tânărul fundaş dreapta a lui Liverpool, Martin Kelly, după ce acesta a urmărit derby-ul Arsenal - Liverpool, din tribunele lui Emirates, alături de Steven Gerrard, căpitanul naţionalei 'celor trei lei'.

   Kelly s-a întors în echipa lui Dalglish pentru prima dată în acest campionat, după accidentarea suferită în luna februarie, şi i-a atras privirile boss-ului de pe Wembley.

     " Am văzut câţiva jucători interesanţi pentru mine, câţiva jucători noi precum Martin Kelly, fundaşul dreapta. Chiar că este un jucător interesant! Este tânăr şi a făcut un meci foarte, foarte bun. " a afirmat Fabio Capello.

   Ţinând cont de faptul că tot un fundaş de la Liverpool este titular incontestabil în naţionala Angliei, pe partea dreaptă a apărării, Kelly ar putea fi şi el o soluţie, şi i-ar putea face concurenţă lui Glen Johnson, atât la naţională, cât şi la club. Oricum, este cert că avem poate cel mai bun cuplu de fundaşi dreapta din ligă - Glen Johnson & Martin Kelly, iar din spate vine tare şi mult mai tânărul John Flanagan.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.