miercuri, 24 august 2011

AVANCRONICĂ - Exeter City v Liverpool

   
   După câţiva ani în care cormoranii intrau mai târziu în Cupa Carling, iată că a venit timpul când suntem nevoiţi să intrăm cu un tur mai devreme. Băieţii lui Dalglish se vor deplasa astăzi pentru a disputa partida cu Exeter City, meci programat la ora 21:45, ora României. 

   În ultimele trei partide din Carling Cup (League Cup), Liverpool nu a reuşit să învingă, dar astăzi, cu Kenny Dalglish la cârmă, mentalitatea este alta. 

   Ultima întâlnire dintre cele două echipe a fost în 1981, formaţia noastră ieşind învingătoare cu scorul de 11-0, dar nu mai putem fi siguri de o asemenea victorie şi astăzi. După acea victorie năucitoare, cormoranii au câştigat League Cup în faţa lui Tottenham Hotspur, învingând-o în finală cu scorul de 3-1, după prelungiri. 

   Glen Johnson reprezintă singurul jucător problemă, alături de Steven Gerrard, dar dacă condiţia fizică îi va permite, Glen va sta pe bancă şi va fi introdus probabil în repriza secundă, la fel ca şi în cazul lui Fabio Aurelio. Tânărului John Flanagan îi va fi acordată cu siguranţă o nouă şansă, după greşeala făcută din partida cu Sunderland, iar Jack Robinson ar putea acoperi postul de fundaş stânga. 
  • Echipe probabile ...
  1. EXETER CITY: Krysiak, Tully, Archibald-Henville, Duffy, Jones, Shephard, Dunne, Noble, Golbourne, Logan, Bauza.
  2. LIVERPOOL: Doni, Flanagan, Skrtel, Wilson, Robinson, Spearing, Poulsen, Maxi, Shelvey, Joe Cole, N'Gog. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.