marți, 30 august 2011

Downing - 'Liverpool este un club impresionant!'

   Stewart Downing a rămas şocat după ce a văzut câţi fani are Liverpool. Englezul ştia că a semnat cu unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal ale lumii, locuind momentan în centrul oraşului. Acest lucru îi acordă o mult mai mare posibilitate de a interacţiona cu mulţi fani ai echipei noastre. 

     " Oriunde mergem găsim foarte mulţi fani. Nu vreau să fiu nerespectuos, dar la nici un club la care am activat până acum, nu am văzut un număr aşa mare de fani. "

     " Avem suporteri în întreaga planetă. Mi-am dat seama de acest lucru mai ales la meciul cu Valerenga, iar acest lucru arată că suntem un adevărat club de fotbal. " a susţinut Downing după ce toţi suporterii de pe stadionul Valerengăi erau îmbrăcaţi în tricourile cormoranilor, la amicalul încheiat cu scorul de 3-3.

   Ex-jucătorul lui Aston Villa are un start de sezon fantastic, chiar dacă nu a marcat până acum. Calităţile sale ofensive sunt excepţionale şi putem spune că este cel mai bun transfer al nostru de până acum. You'll never walk alone, Downing!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.