luni, 8 august 2011

Carragher: " Trebuie să îi oprim pe United "


   Cel mai experimentat jucător din apărarea lui Liverpool, dar şi o emblemă a acestui club, Jamie Carragher, a declarat că este foarte greu de digerat faptul că Manchester United a câştigat cel de-al 19-lea titlu de campioană în Barclays Premier League.

   Carragher a declarat: " United a câştigat sezonul trecut cel de-al 19-titlu, iar toţi cei care au tangenţă cu Liverpool, au avut de suferit. Trebuie să facem ceva; nu putem să stăm doar şi să sperăm că cei de acolo nu vor câştiga din nou campionatul. Dacă vrem să îi împiedicăm să redevină campioni, trebuie să terminăm şi noi în vârf. A trecut o perioadă mult prea lungă în care echipa noastră nu a câştigat titlul de campioană, dar nu trebuie să ne obsedeze acest gând. "

   " Vom face tot ce putem pentru a întoarce recordul de campionate câştigate în favoarea nostră. Eu sunt încântat de cariera mea de fotbalist, dar cel mai important este clubul Liverpool " a mai declarat Jamie.

   Cu certitudine, nu sunt gesturi de gelozie ieşirile lui Carragher. Trebuie să fim realişti şi să recunoaştem că au trecut totuşi 21 de ani în care Liverpool nu a mai câştigat campionatul, iar Carragher, care a împlinit 33 de ani, simte că i se apropie sfârşitul de carieră, şi asta îl face să conştientizeze faptul că nu a fost niciodată campion al Angliei.

   În inimile noastre însă, Carragher este o legendă, încă în activitate, şi sperăm că nu a trecut timpul pentru a-şi adăuga un campionat pe lista sa de trofee câştigate.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.