sâmbătă, 6 august 2011

Scott Dann - transfer încă în aşteptare ...

    
   Scott Dann va rămâne concentrat pe meciurile lui Birmingham City din Championship, în ciuda speculaţiilor care îl privesc. Pe lângă Liverpool, acesta a fost curtat şi de Chelsea, dar şi de Stoke City, însă, cormoranii au un avantaj, ţinând cont de faptul că fotbalistul englez s-a născut în Liverpool, şi s-a declarat un fan al acestei echipe minunate.

   Cormoranii s-au interesat de serviciile jucătorului în vârstă de 24 de ani cu câteva săptămâni în urmă, dar echipele nu s-au înţeles în privinţa preţului. Cu toate acestea, de când Birmingham a retrogradat în liga secundă, câţiva jucători vor trebui să plece, iar printre aceştia sperăm să fie şi Scott Dann, jucător pe care ni-l dorim pe Anfield.

   Comentând despre situaţia sa, Dann a afirmat: "Încă sunt jucătorul lui Birmingham City, până mi se spune altceva. Având în vedere că echipa este retrogradată, întotdeauna trebuie să tai din salarii şi să vinzi jucători, şi nu este plăcut să vezi modul în care decurg lucrurile acum. Dacă vine vreo ofertă, nu depinde doar de mine, ci depinde şi de club."

   Pe lângă Scott Dann, cormoranii l-au mai ţintit şi pe Gary Cahill, fundaşul echipei Bolton Wanderers, dar managerul lor, Owen Coyle, nici nu vrea să audă de aşa ceva. 

   Perioada de transferuri se încheie pe 31 august, iar Dalglish va trebui să mai aducă ceva întăriri până atunci.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.