marți, 23 august 2011

Cum mai stăm cu transferurile ?

   
   Plecarea lui Sotirios Kyrgiakos la Wolfsburg creează spaţiu pentru aducerea unui alt fundaş central. Principalele şi bine-cunoscutele ţinte rămân aceleaşi: Scott Dann şi Gary Cahill, dar la aceste nume, se mai adaugă şi numele lui Sebastian Coates, fundaşul de 20 de ani a naţionalei Uruguay-ului. Cu o înălţime de 1,96 m, tânărul jucător ar putea deveni coechipier cu Luis Suarez, colegul său de la naţională, dar Liverpool are adversare pe măsură care îşi doresc achiziţionarea lui. Manchester City, Juventus, Lazio, Porto şi Benfica sunt interesate de serviciile fundaşului, însă, acesta confirmat faptul că speră să îmbrace tricoul unui club istoric din Europa, în următoarele zile. 

   După ce a cheltuit peste 50 de milioane de lire sterline în această vară, Dalglish a aruncat o privire şi la capitolul plecări, acolo unde au fost 'bifaţi' câţiva jucători. Joe Cole, Christian Poulsen, David N'Gog şi Alberto Aquilani, par a fi cei care vor pleca până la sfârşitul perioadei de transferuri.

   QPR şi-l doreşte foarte mult pe Joe Cole, mai ales acum când aceştia au un nou preşedinte, dispus să-i facă pe plac antrenorului Neil Warnock. 

   Christian Poulsen nu se adaptează deloc vieţii din Liverpool, dar nici nu prinde banca de rezerve la Liverpool, iar o plecare a sa pare a fi iminentă. Cluburi din ţara natală şi din Bundensliga par a fi interesate de el.

   David N'Gog a fost principalul subiect de discuţie din ultimele zile. Bolton Wanderers doreşte cu adevărat să-l achiziţioneze, dar cormoranii încearcă să-l includă în afacere şi pe Gary Cahill, experimentatul fundaş central al grupării de pe Rebook Stadium, dorit intens de Kenny Dalglish.

   Alberto Aquilani este jucătorul care nu se acomodează deloc la noi, în ciuda calităţilor sale bune, iar AC Milan îl doreşte neîncetat, în speranţa că vor obţine un preţ cât mai mic pentru el. 

   Şi cum perioada de transferuri se încheie pe 31 august, ar trebui să ne mişcăm repede dacă vrem să mai aducem ceva. Fiecare zi este plină cu zvonuri prin toate ziarele, iar fiecare zi ne-ar putea rezerva câte o surpriză în domeniul transferurilor. Rămâne de văzut ce se va mai întâmpla ...

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.