sâmbătă, 13 august 2011

AVANCRONICĂ - Liverpool v Sunderland

   
   Şi iată-ne ajunşi la momentul mult aşteptat. Barclays Premier League începe astăzi, cu o luptă mult mai încinsă pentru titlu şi pentru cupele europene. Poate că acesta va fi cel mai încins campionat din istorie, deoarece ambiţiile sunt mari pentru fiecare echipă, însă, rămâne de văzut cine va domina campionatul şi cine se va bate la retrogradare, dar deocamdată, ne bucurăm că această super-ligă, începe astăzi.

   Liverpool va da piept în prima etapă cu Sunderland, fosta formaţiei a lui Jordan Henderson. În ultimele zece partide dintre cele două grupări, cormoranii au obţinut opt victorii, au remizat o dată, şi au pierdut o singură dată, prin acel gol stupid primit pe Stadium of Light. Poate credeţi că rezultatele din perioada de pregătire a cormoranilor au fost slăbuţe, dar Sunderland, din ultimele opt meciuri de pregătire, au câştigat doar unul singur, dar acest lucru nu reflectă forma echipei şi modul cum vor aborda acest start de sezon. 

   În tabăra echipei gazdă, Kenny Dalglish nu se poate baza pe serviciile lui Steven Gerrard (revine în septembrie), Glen Johnson (a suferit acea mică accidentare în meciul cu Valencia, şi probabil că va lipsi şi el), Martin Skrtel (s-a accidentat la primul amical a lui Liverpool, şi va rata meciul cu Sunderland), dar şi pe serviciile lui Luis Suarez, care va fi odihnit, însă, este posibil ca acesta să fie pe banca de rezerve. Sunt aşteptate cu fast de publicul de pe Anfield, evoluţiile noilor-veniţi, iar cu ajutorul echipei, este aşteptată victoria.

   De partea cealaltă, cu zece jucători aduşi în această vară, Sunderland are şi ea nişte absenţe importante. Noul lor căpitan, John O'Shea, va lipsi în acest meci, iar Fraizer Campbell, Craig Gordon şi David Meyler, nu vor fi incluşi în lot, datorită accidentărilor de la genunchi. 

   Phil Dowd va conduce această partidă de la centru, care va începe de la ora 17.

   Sperăm să debutăm cu o victorie, iar jocul cormoranilor să arate mult mai bine, faţă de cum a arătat în meciurile de pregătire. You'll never walk alone!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.