sâmbătă, 20 august 2011

Dalglish - "Avem o echipă mai bună!"

   
   Kenny Dalglish crede că victoria lui Liverpool în faţa lui Arsenal arată cât de bună este echipa noastră în acest sezon. Managerul scoţian i-a introdus pe Raul Meireles şi Luis Suarez în ultimele 20 de minute, iar amândoi au fost decisivi în victoria obţinută de cormorani. Uruguay-anul a pus presiune pe Ramsey în momentul în care acesta şi-a marcat în proprie poartă, iar Meireles i-a pasat decisiv lui Suarez pentru golul doi.

   Dalglish le-a spus reporterilor: " Avem o mulţime de perechi bune pe banca de rezerve. Am fost mulţumiţi de munca depusă de Carroll şi Kuyt, dar când ai nişte jucători de o asemenea calitate pe bancă, ar fi o greşeală să nu-i introduci. "

     " Cred că am meritat măcar un gol. De aceea, am spus că avem o echipă mai bună decât cea din sezonul trecut, iar victoria de astăzi este un bun exemplu pentru a arăta ce echipă de clasă avem. " a mai adăugat boss-ul cormoranilor.

   Aşadar, Liverpool obţine prima victorie pe terenul lui Arsenal din luna februarie a anului 2000. Urmează partida cu Exeter City din cupă, atunci când vor fi încercaţi şi alţi jucători, iar mai apoi, sâmbăta viitoare, cormorani vor primi vizita lui Bolton Wanderers, echipă ce a făcut show în prima etapă, pe terenul lui Queens Park Rangers, câştigând cu scorul de 4-0.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.