sâmbătă, 6 august 2011

Spectacol: Liverpool 2 - 0 Valencia



     Amicalul disputat în această seară pe Anfield Road între Liverpool şi Valencia, s-a încheia cu victoria "cormoranilor", scor 2 - 0.

   Scorul a fost deschis repede de Carroll, după ce acesta a interceptat o pasă greşit dată inapoi de către Albelda. Era minutul 6 iar tabela indica 1-0. Pe parcursul primei reprize, după minutul 20, Valencia a echilibrat partida, însă nu a reuşit să înscrie. 

   La pauză Sir Kenny a schimbat unii jucători, iar pe parcursul celei de-a doua reprize echipa arăta complet diferit. Odată cu introducerea a patru jucători în minutul 60: Kuyt, Rodriguez, Cole şi N'Gog, echipa noastră a început să facă spectacol în atac. Apoi meciul a început să se dispute pe contre, niciuna dintre echipe nereuşind să finalizeze ocaziile create. Scorul a fost închis de către Kuyt, mingea ajungând cu noroc la el, după ce apărarea Valenciei a bâlbâit o centrare a lui Cole. Era minutul 90.

   Îmbucurător este faptul că apărarea nu a mai cedat şi meciul a fost tranşat în favoarea noastră.

   Echipa s-a prezentat bine şi sperăm că această victorie să le dea aripi "cormoranilor" pentru a incepe sezonul în forţă.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.