marți, 2 august 2011

Kuyt - încrezător înaintea startului de sezon

   
   Dirk Kuyt crede că Liverpool va fi pregătită pentru sezonul 2011-2012, în ciuda rezultatelor mai proaste din amicale. Până acum, cormoranii au primit câte trei goluri în fiecare amical, dar această serie s-ar putea încheia sâmbătă, atunci când băieţii lui Dalglish vor disputa ultimul amical al acestei perioade de pregătire, în compania Valenciei, pe Anfield Road. 

     " Am primit prea multe goluri, dar noi trebuie să ne apărăm ca o echipă. Acest lucru începe din atac, şi va trebui să progresăm. Ştim că avem această abilitate, şi va trebui să ne antrenăm foarte puternic. "

     " Mai avem un amical sâmbătă, acolo unde sperăm să ne iasă totul bine. Dacă acest lucru se va întâmpla, atunci vom fi gata pentru meciul cu Sunderland. "

     " Nu sunt prea îngrijorat, deoarece este doar perioada de pregătire. Dacă îi batem pe Sunderland în prima etapă, atunci înseamnă că această perioadă ne-a fost de folos. " a mai adăugat Kuyt.

   Timpul trece, iar startul sezonului se apropie. Amicalul cu Valencia de sâmbătă, va fi ultimul din această perioadă de pregătire, iar apoi, sâmbăta viitoare, în faţa propriilor suporteri, elevii lui Dalglish vor trebui să treacă de Sunderland, pentru a începe sezonul cu dreptul.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.