sâmbătă, 19 ianuarie 2013

17:00 - Liverpool v Norwich


   Astăzi, toată atenţia noastră este îndreptată către Anfield, stadionul care vă găzdui partida dintre Liverpool şi Norwich City, contând pentru etapa cu numărul 23 din Barclays Premier League.

   Probabil că ochii noştri vor fi îndreptaţi mai multă către Daniel Sturridge, care va debuta pe Anfield, în calitate de jucător al nostru, dar şi spre Luis Suarez, cel care a marcat două hat-trick-uri în ultimele două partide împotriva lui Norwich. Dacă ar reuşi să mai bifeze unul şi astăzi, ar fi prea frumos.

   Trebuie să intrăm pe teren cu gândul doar la victorie. Avem nevoie de ea mai mult decât orice, pentru că ne dorim să ajungem în Champions League. Nu ne permitem să ne împiedicăm exact acum, când principalele canditate pentru poziţia a patra, Tottenham şi Arsenal, au meciuri destul de grele (cu Manchester United, respectiv Chelsea). Sper doar ca presiunea de pe umerii băieţilor să nu influenţeze negativ rezultatul disputei din această zi.

   Din respect, începem cu oaspeţii, care se află pe poziţia a 12-a. Jonny Howson, Andrew Surman şi Grant Holt revin după mici probleme cu sănătatea, însă Steven Whittaker şi Steve Morison sunt indisponibili.

   În tabăra noastră, Jose Enrique nu pare suficient de pregătit pentru a-şi relua locul pe partea stânga a apărării. Probabil că Johnson îl va substitui din nou, fiind o soluţie destul de neinspirată pentru această zonă. La mijloc, Henderson ar putea să-i ia locul lui Allen, însă rămâne de văzut. Borini şi-a revenit, dar Kelly rămâne indisponibil.

   Meciul va începe de la ora 17:00, nefiind transmis în România. DigiSport preferă să difuzeze partida dintre City şi Fulham, ştiri şi meciul dintre Granada şi Rayo Vallecano.

   UPDATE: Mi-au spus băieţii că va fi transmis pe site-ul celor de la DigiSport.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.