miercuri, 30 ianuarie 2013

MULȚUMIȚI? Arsenal 2-2 Liverpool


   Mult așteptata partidă din această seară s-a terminat la egalitate, scor 2-2, în urma unui joc foarte frumos, încins, cu multe faze controversate. Totuși, cu puțină maturitate, Liverpool putea să câștige pe Emirates.

   Luis Suarez a deschis scorul foarte repede, în minutul 5, după puțină nesincronizare în apărarea gazdelor. Avantajul cormoranilor a fost dublat de către Henderson, în minutul 60, iar totul părea tranșat, însă peste cinci minute, Giroud a readus speranța în tabăra băieților antrenați de Wenger. Nemuritorul Walcott a egalat situația în minutul 67, transformând finalul de meci într-unul foarte disputat. La ultima fază a întâlnirii din capitala Angliei, victoria putea fi adjudecată de Liverpool, însă tunarii au scăpat cu fața curată.

   Nu știu cât de mult vă mulțumește acest rezultat. Conștiința mea îmi spune cam același lucru. Pe de o parte sunt mulțumit, iar pe cealaltă cred că puteam obține cele trei puncte. Urmează partida cu Manchester City, a cărui antrenor a fost prezent la meciul din această seară, pentru a-i spiona pe băieții lui Rodgers. Trebuie să încercăm să nu pierdem pe Etihad Stadium. Chiar dacă aș părea nebun, mă gândesc serios la o victorie pe terenul campioanei.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.