miercuri, 2 ianuarie 2013

Liverpool 3-0 Sunderland


   În această seară, Liverpool a reuşit să treacă lejer de Sunderland, cu scorul de 3-0. Aceasta era o partidă în care cormoranii trebuiau să-şi adjudece victoria, pentru că nevoia de puncte este mare pe Anfield. Rodgers a stat de această dată pe bancă, iar noul transfer al cormoranilor, Daniel Sturridge, a fost prezent în tribune.

   Primul gol al acestei întâlniri a venit în minutul 19, după ce Sterling a marcat printr-un lob frumos peste Mignolet. Peste şapte minute, Suarez a majorat avantajul, stabilind şi scorul pauzei. În repriza secundă, starul uruguayan şi-a trecut în cont dubla, marcând în minutul 53. Cormoranii puteau să mai înscrie, datorită ocaziilor nelipsite. Totuşi, Allen şi Johnson au trimis mingea între aţe, dar golurile acestora au fost anulate pe motiv de offside.

   Aşadar, Liverpool obţine a doua victorie consecutivă în Premier League, ceea ce ne bucură foarte mult pe noi, suporterii. Jocul se leagă din ce în ce mai mult, iar faza ofensivă începe să devină din ce în ce mai productivă. Duminică, FA Cup intervine, acolo unde băieţii noştri vor juca împotriva lui Mansfield, iar în următoarea etapă din Premier League ne aşteaptă o partidă colosală, împotriva lui Manchester United, pe Old Trafford.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.