miercuri, 9 ianuarie 2013

Tinerii cormorani merg mai departe

   Vă spuneam mai demult că echipa sub 19 ani a lui Liverpool se află pe locul 3 în grupa 5 din NextGen Series şi se poate califica mai departe dacă o învinge pe Inter U19. Iată că a învins-o. Liverpool U19 a câştigat meciul cu scorul de 4-1 şi termină grupa pe locul 3. Yesil pe care cu toţii vrem să-l vedem şi pe la prima echipă a înscris două goluri. Tot două goluri a înscris şi Coady, amândouă din penalty.


   Sunt 6 grupe a câte patru echipe în NextGen Series, primele două echipe din fiecare grupă merg mai departe, apoi se face un top al celor mai bune echipe de pe locul 3, iar primele 4 echipe merg mai departe. Astfel ajung în următoarea fază a competiţiei 16 echipe. Liverpool a început cu 3 înfrângeri în deplasare şi a continuat cu 3 victorii fără probleme pe teren propriu, terminând grupa cu 9 puncte. Iar în topul echipelor de pe locul 3 Liverpool este pe prima poziţie.

   Sperăm ca această tânără echipă să ajungă cât mai departe  în această competiţie şi pe viitor tinerii talentaţi de acolo să vină să câştige trofee cu echipa mare. "You'll Never Walk Alone!"

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.