sâmbătă, 19 ianuarie 2013

ZDROBITOR: Liverpool 5-0 Norwich


   Suporterii echipei de pe Anfield sunt foarte mulţumiţi, după ce Liverpool a trecut cu scorul de 5-0, de modesta Norwich City. Golurile au curs, iar niciunul dintre noi nu s-a supărat.

   Cormoranii au pus stăpânire pe joc încă din primul minut al partidei, iar posesia zdrobitoare, alături de jocul frumos practicat de băieţi, au făcut ca scorul să fie aşa de mare. În minutul 26, Henderson a marcat un gol de toată frumuseţea, în urma unui şut fără preluare. Suarez nu a putut lipsi de pe lista marcatorilor, trecându-şi numele pe tabelă prin reuşita din minutul 36. Sturridge face din nou un meci mare, marcând al treilea gol în a treia partidă în tricoul nostru. Minutul 66 a adus şi super-reuşita lui Stevie, care a trimis balonul aşa cum doar el o face. Spre final, în minutul 74, Sterling a stabilit scorul final, cu un uşor ajutor din partea lui Bennett.

   Se pare că ne facem treaba cu formaţiile mici, însă cu cele mai mari, întâmpinăm uşoare probleme. Ce-ar fi să scăpăm de ele începând din următoarea partidă, pe care o vom juca pe Emirates, împotriva lui Arsenal?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.