duminică, 6 ianuarie 2013

Mansfield 1-2 Liverpool

   Liverpool a câştigat partida cu Mansfield, care nu a arătat deloc a echipă de liga a 5-a, destul de greu şi a avansat în următoarea faza a FA Cup. 


   Sturridge a fost folosit titular de către Brendan Rodgers în primul său meci la Liverpool şi a avut nevoie de doar 7 minute pentru a înscrie şi primul său gol în tricoul lui Liverpool. Acesta a fost servit excelent de către Shelvey şi rămas singur cu portarul a înscris fără probleme. Tot Shelvey i-a pasat foarte bine şi în minutul 15, însă Sutrridge nu s-a dovedit a fi la fel de inspirat şi a ratat. Sturridge a avut o evoluţie promiţătoare în cele 55 de minute cât a jucat, fiind apoi înlocuit de Suarez, şi a reuşit câteva faze frumoase. Cred eu că va fi un transfer reuşit...


   În primele 10 minute din a doua repriză Mansfield ne-a dominat clar şi a avut câteva ocazii foarte mari, însă Jones a arătat încă o dată că este într-o formă cel puţin la fel de bună ca a lui Reina. Suarez a dublat avantajul cormoranilor în minutul 59 la o fază controversată. Atacantul uruguayan a atins mingea clar cu mână, însă arbitrii nu au acordat henţ, validând golul. Păcat, mai bine ar fi refuzat golul Suarez, noi nu suntem o echipă care are nevoie de ajutorul arbitrilor pentru a câştiga un meci. Cu 10 minute înainte de final Mansfield a reuşit să înscrie prin Green. Finalul a fost dominat de către gazde, însă scorul a rămas nechimbat.

   Cred că ai noştri se gândeau mai mult la meciul cu Manchester United de peste o săptămână şi nu prea i-au luat în serios pe cei de la Mansfield. Oricum, bine că am câşitgat acest meci şi acum putem aştepta liniştiţi partida cu United. "You'll Never Walk Alone!"

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.