miercuri, 2 ianuarie 2013

Curând, Liverpool v Sunderland


   Băieţi, transferul lui Sturridge s-a finalizat, iar acum, gândul trece rapid către partida cu Sunderland din această seară, care va fi transmisă de către DigiSport 2. Probabil că jucătorul englez va fi prezentat astăzi, înainte de startul partidei. Oricum, perioada de transferuri te ţine cu sufletul la gură tot timpul.

   În ceea ce priveşte echipa noastră, am citit câteva informaţii conform cărora Joe Cole are de ales între West Ham, QPR şi Reading, afacerile Butland şi Ince rămân valabile, dar încă nu s-a înaintat vreo ofertă pentru aceştia, din partea oficialilor noştri, Kevin Gameiro vrea să rămână la PSG, măcar până la finalul sezonului, iar Mauro Zarate a reapărut pe lista noastră. În fine ... vă propun să lăsăm aceste discuţii pentru zilele următoare. Acum, ne interesează partida cu Sunderland, pe care trebuie să o câştigăm.

   Revenim pe Anfield, acolo unde ne vizitează pisicile negre, echipa care a avut 15 meciuri fără gol primit în Premier League, în anul 2012. Doar Manchester City i-a bătut la acest capitol, cu 17 meciuri fără gol primit. Încurajat şi de această statistică, O'Neill, managerul acestora, doreşte ca echipa sa să înceapă anul cu dreptul, scoţând un rezultat bun pe terenul cormoranilor, cei care au atât de mare nevoie de victorie.

   Este de aşteptat ca Rodgers să revină pe banca cormoranilor, acolo unde nu şi-a găsit locul în etapa trecută, când virusul care l-a afectat nu i-a permis acest lucru.

   În tabăra gazdelor, Jose Enrique va rata această partidă, conform zvonurilor din presă, datorită accidentării care l-a forţat să părăsească mai repede terenul în partida contra lui QPR. Cel mai probabil, Stewart Downing este jucătorul care va acoperi partea stângă a apărării. Brad Jones este aşteptat să-şi reia locul pe bancă, după ce a fost afectat şi el de acel virus pe care l-a avut şi Rodgers. Noul transfer, Sturridge, nu este disponibil pentru această partidă, însă va urmări disputa din tribună.

   De partea cealaltă, Wes Brown şi Lee Cattermole rămân indisponibili, iar John O'Shea se înscrie şi el pe această listă, după accidentarea suferită în partida cu Tottenham Hotspur, de etapa trecută. Danny Rose va reveni în lot.

   Aşadar, Liverpool trebuie să câştige în această seară. Toată lumea este conştientă de acest lucru. Dacă tot o ţinem cu locul patru, atunci trebuie să ştim că avem nevoie de victorii ... de puncte. Haideţi să începem anul cu o victorie! Go Reds!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.