joi, 3 ianuarie 2013

Joe Cole va pleca, alţi doi pe lista lui Brendan

   După victoria cu Sunderland, revenim pe piaţa transferurilor, acolo unde negocieri au loc în fiecare zi. Evident, nici astăzi, Liverpool nu a fost ocolită de diferite zvonuri, unele cât se poate de adevărate, altele încă incerte sau mai bine spus ... încă de necrezut.


   Cred că cel mai sigur zvon este legat de Joe Cole. Mijlocaşul britanic a fost aseară în Londra, pentru a negocia cu West Ham United, echipa care l-a lansat în fotbal. Se pare că cele două părţi s-au înţeles, drept dovadă şi fotografia cu jucătorul englez, în tricoul ciocănarilor. Cât de curând se va anunţa transferul oficial al lui Joe pe Boleyn Ground, contra unei sume de aproximativ 3 milioane de lire sterline.

   Lăsându-l la o parte pe Cole, pot să vă spun că astăzi au apărut două nume destul de noi, care nu au mai fost asociate cu echipa noastră de ceva timp - Arda Turan şi Ricardo Quaresma


   Să începem cu jucătorul turc. Acesta este privit ca fiind o vedetă a lui Atletico Madrid, alături de Falcao. Managerul echipei din capitala Spaniei, Diego Simeone, doreşte ca Arda să rămână, dar dacă planul de atracţie al lui Rodgers va fi destul de tentant, atunci nimeni nu se va putea împotrivi unei plecări a lui Turan. După aducerea lui Sturridge, care se prevede că va fi folosit ca atacant central, se pare că managerul nord-irlandez vrea să întărească flancurile cu jucători de clasă.


   Cu privire la Quaresma, Rodgers ar putea încerca un transfer al acestuia. Un mare avantaj este că jucătorul în vârstă de 29 de ani este liber de contract, iar domeniul care va trebui să fie acceptat de ambele părţi este salariul, ceea ce nu cred eu că va fi o problemă. Totuşi, să nu ne grăbim şi să avem încredere în Brendan, pentru că el ştie ce face, iar toate mutările şi le asumă.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.