luni, 7 ianuarie 2013

Sturridge ... un transfer reuşit?


   Nu mă aşteptam să-l văd aseară pe Sturridge jucând din primul minut, ţinând cont de acele zvonuri legate de pregătirea sa fizică. Ca un plus, jucătorul britanic a şi marcat, dovedind prin golul său că este un jucător valoros, de care ne putem bucura.

   Sincer să fiu, nu ştiu când am mai marcat un gol după o asemenea fază - pasă filtrată pentru atacant, care trimite mingea între aţe, după ce a scăpat singur cu portarul advers. O astfel de situaţie de a marca, poate reprezenta o caracteristică a eficienţei în atac.

   Evident, Daniel nu putea fi forţat, iar Suarez i-a luat locul. După meci, noul transfer al nostru a declarat că este complet pregătit din punct de vedere fizic, aşteptând să evolueze cât mai mult. Chiar dacă concluziile formate după o singură partidă nu pot fi foarte certe, cred că Sturridge este atacantul care poate marca mult. Are capacitatea asta. La pasa primită de la Shelvey s-a poziţionat foarte bine, şi în plus, este foarte tânăr ... va avea un viitor strălucit.

   Duminică jucăm pe Old Trafford, iar Rodgers poate trimite pentru prima dată în atac cuplul Suarez - Sturridge, alături de un Downing, care joacă din ce în ce mai bine, sau alături de Sterling, care nu dă randamentul aşteptat. Totuşi, aş vrea să aflu opinia voastră cu privire la un anumit lucru: este Daniel Sturridge un transfer reuşit?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.