marți, 1 ianuarie 2013

A început mercato ...


   Stimaţi cormorani, a început perioada de transferuri. Ce poate să ne bucure mai mult, din punct de vedere fotbalistic, în aceste momente? Zvonurile curg gârlă de la o zi la alta, iar mutările încep să se concretizeze.

   Legându-ne de echipa noastră, putem aminti câteva dintre zvonurile care au cutreierat presa în această zi. Se pare că PSG şi Liverpool s-ar putea înţelege asupra unui împrumut a lui Kevin Gameiro pe Anfield. Totodată, se intensifică zvonurile legate de Joe Cole. Queens Park Rangers îl doreşte, în ciuda salariului imens, iar afacerea s-ar putea realiza în următoarele zile. Lista zvonurilor este încheiată cu numele lui Xabi Alonso, care nu exclude o revenire în Anglia, chiar sub tricoul lui cormoranilor, având în vedere situaţia destul de nasoală din vestiarul lui Real Madrid, acolo unde înţelegerea nu-şi mai are locul de ceva timp.

   Totuşi, acestea sunt doar câteva zvonuri. La fel ca şi oamenii, atunci când politicienii le promit multe ... aceştia vor fapte ... aşa şi noi. Vrem transferuri, mai ales pe plan ofensiv, pentru că avem nevoie de ele ca de apă!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.