miercuri, 9 ianuarie 2013

ATENŢIE, Webb la centru!

   Duminică se joacă pe Old Trafford derby-ul Angliei, Manchester United-Liverpool, iar arbitrul partidei va fi nimeni altul decât Howard Webb. Asta chiar este o veste proastă.


   Mai ţineţi minte de câte ori a greşit împotriva noastră? Ultima dată, dacă nu mă înşel, a fost la începutul acestui sezon la meciul cu Arsenal când nu ne-a acordat două penalty-uri destul de evidente. Acum fix 2 ani Webb a arbitrat Manchester United-Liverpool în FA Cup şi sigur vă amintiţi acel meci. Celebrul arbitru a acordat total aiurea un penalty pentru United în primele minute ale meciului şi l-a eliminat pe Gerrard după o jumătate de oră de joc pentru un fault asupra lui Carrick, iar căpitanul nostru va trebui să-i strângă mâna duminică. Şi în tur am rămas în 10 jucători împotriva lor, chiar dacă nu a fost Webb la centru. Ultimul meci al cormoranilor arbitrat de Webb a fost înfrângerea împotriva celor de la Stoke City de acum două săptămâni, atunci când a arbitrat corect, ba chiar a şi dictat, spre surprinderea mea, un penalty pentru noi.

   Sper doar la un meci arbitrat corect, fără greşeli stupide, în care să vedem un joc frumos, iar la sfârşit să iasă învingători ai noştri. "You'll Never Walk Alone!"

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.