joi, 24 ianuarie 2013

Merită încercat sau nu?


   Unul dintre jucătorii prezentaţi în presă ca fiind una dintre ţintele lui Liverpool în această iarnă este Jack Butland. Goalkeeper-ul lui Birmingham City va pleca mai mult ca sigur de la echipa sa, în schimbul unei sume de bani, de care formaţia de pe St. Andrews Stadium are mare nevoie. Practic, acesta este şi motivul pentru care este vândut - nevoia de bani.

   Dacă la începutul lui ianuarie, suma cu care era cotată mutarea lui Butland se învârtea în jurul a 6 milioane de lire sterline, preţul a mai scăzut. Conform ultimelor noutăţi, Birmingham este dispusă să-l cedeze pentru 3.5 milioane de lire sterline, o sumă destul de mică, zic eu.

   Pepe Reina este ţinta zvonurilor în ultima perioadă, iar în vară, este de aşteptat ca jucătorul iberic să plece de pe Anfield, fiind dorit de Barcelona, echipă care suferă între buturi, după ce Victor Valdes a declarat că nu vrea să-şi prelungească contractul cu spaniolii. Tatăl lui Reina a afirmat şi el în ultimele zile că este total de acord cu o asemenea mutare.

   Credeţi că ar trebui ca Liverpool să încerce aducerea lui Jack Butland în această iarnă, pentru a acoperi din timp posibila plecare a lui Pepe Reina din vară?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.