joi, 17 ianuarie 2013

Realistic vorbind, cum va arăta restul sezonului?


   Forma echipei de pe Anfield se îmbunătăţeşte odată cu trecerea timpului. Cormoranii au luat maximum de puncte în şapte partide din ultimele zece, ceea ce ne face să privim cu mai multă îndrăzneală disputele rămase până la finalul sezonului. Urmează Norwich City, echipă pe care trebuie să o învingem, pentru ca mai apoi, să jucăm cu Arsenal, un meci destul de interesant, având în vedere mica distanţă din clasament, dintre cele două formaţii.

   În cel mai fericit caz, ce s-ar putea întâmpla pe Anfield în acest sezon? Ne-am califica în Champions League, în urma unei serii bune de victorii, atât în faţa echipelor mari, cât şi în faţa celor mai mici. Un alt caz fericit ... câştigăm FA Cup şi Europa League, iar Suarez devine golgheterul acestui sezon. Cam îndrăzneţ ...

   În cel mai rău caz, ce s-ar putea întâmpla pe Anfield în acest sezon? Ratăm calificarea în Champions League, terminăm sub poziţia a 8-a, nu reuşim să triumfăm în Europa League şi FA Cup, iar Suarez pleacă la vară. Ooohhh ... nu!

   După părerea mea sinceră, în Premier League cred că vom termina în primele şase echipe. În FA Cup, probabil vom ajunge cel puţin până în semifinale, cu mari şanse la finală. În Europa League, foarte greu de zis, dar tind să credem că vom ajunge cel puţin până în sferturi. Cât despre Suarez ... cred că Van Persie va fi singurul care îl va depăşi la numărul de goluri. Sunt un tip realist ... voi?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.