marți, 29 ianuarie 2013

Ce ne rezerva urmatoarele zile?


   Mai sunt doar cateva zile pana la incheierea perioadei de transferuri, iar Liverpool se pregateste sa anunte oficial transfer lui Philippe Coutinho. Conform unor surse ale presei din Albion, jucatorul brazilian a facut astazi vizita medicala la Melwood, urmand ca mai apoi sa discute cu oficialii clubului si sa depuna acea cerere pentru permisul de munca. Aceasta veste ne bucura, dar pana nu vedem anuntul oficial, nu credem pe deplin.

   Pe de alta parte, una dintre tintele cormoranilor in aceasta iarna, Tom Ince, este foarte curtat de alte echipe. Nu stiu daca merita sa ne mai batem pentru aducerea sa. Cert este ca Reading a facut o oferta pentru acesta, in valoare de aproximativ 7-8 milioane de lire sterline. Acest lucru a fost confirmat de catre antrenorul formatiei de pe Madejski, care a declarat ca il doreste pe mini-starul lui Blackpool.

   In concluzie, ma astept ca in aceste zile sa se oficializeze transferul lui Coutinho (probabil maine), urmand ca mai apoi sa mai incercam aducerea unui jucator, insa nu cred ca se va mai intampla acest lucru. Asta pe planul transferurilor, caci pe planul rezultatelor, ma astept sa castigam pe Emirates. Sincer.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.