vineri, 25 ianuarie 2013

Trebuie să câştigăm pe Emirates!


   Dacă într-adevăr suntem pe calea cea bună, trebuie să batem pe Emirates. Gândindu-ne, cred că vom găsi foarte multe motive pentru care băieţii ar trebui să câştige partida cu Arsenal. Cred că cel mai important este legat de calificarea în Champions League. Da, acolo dorim să ajungem, dar totul ţine doar de noi.

   Suntem la şapte puncte de poziţia a patra, ocupată momentan de Tottenham Hotspur, care joacă în această etapă pe terenul lui Norwich. Arsenal este la trei puncte în faţa noastră, iar cu o victorie, i-am egala. Ce ne putem dori mai mult din următoarea etapă? Într-adevăr, cu primele şase echipe din clasament nu prea am excelat în acest sezon. Doar câte un egal cu Manchester City, Everton şi Chelsea. Aici trebuie lucrat. Ca dovadă, meciul cu Manchester United de pe Old Trafford. În prima repriză, fără forţă în atac, cu un joc prudent, am cam gafat. Ferguson a ştiut ce să facă, punând doi, trei oameni pe Suarez, iar şansele noastre pe planul ofensiv s-au stins. Repriza secundă a fost diferită. A intrat Sturridge, cel care a tras şi cu el câţiva oameni, iar astfel, oportunităţile noastre la poarta diavolilor roşii au crescut. Sper ca Rodgers să-şi fi dat seama de acest lucru. Trebuie să încheiem poveştile de genul Suarez s-a zbătut de unul singur, Suarez - salvatorul lui Liverpool şi să înceapă acestea: Emirates - sub comanda lui Liverpool ... Un joc excelent de echipă a adus victoria ... Sturridge şi Suarez - de neoprit ... Lipsă de soluţii pentru oprirea forţei ofensive a cormoranilor, etc.

   Despre noi suporterii, ce putem spune? Suntem foarte încrezători în viitorul echipei, având în vedere progresul pe care îl facem. Chiar dacă unii nu sunt de acord, îi ofer partidei cu Arsenal un mare procent de vitalitate ... este un pic decisivă. Gândiţi-vă unde ne vom situa dacă pierdem pe Emirates, iar colac peste pupăză, şi Tottenham bate pe Carrow Road.

   Punând totul cap la cap, trebuie să începem să câştigăm mai mult, iar Arsenal este o echipă care poate fi bătută, chiar dacă jucăm pe Emirates. O înfrângere va confirma că Liverpool rămâne o formaţie care mai are de muncă, continuând să se zbată pentru revenirea în elita echipelor din Premier League. Aşa că, vreau o victorie împotriva tunarilor!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.