duminică, 27 ianuarie 2013

FA CUP: Oldham 3-2 Liverpool


   Liverpool a fost eliminată din FA Cup, de către Oldham Athletic, echipă din League One, cu scorul de 3-2. Partida a fost extrem de încinsă, însă băieţii lui Rodgers nu au reuşit să întoarcă scorul şi să se califice.

   În ciuda faptului că managerul nord-irlandez a trimis în teren o echipă destul de puternică, gazdele au deschis scorul rapid, în minutul 2, prin Smith. Suarez a liniştit apele, egalând în minutul 17, însă la ultima fază a primei reprize, Jones a gafat puţin, iar acelaşi Smith a mărit avantajul gazdelor.

   În mitanul secund, Oldham a înscris rapid, în minutul 48, prin Wabara, iar după acest gol, Rodgers a reacţionat, trimiţându-i în teren pe Gerrard, Downing şi Shelvey. Atacurile cormoranilor la poarta gazdelor au continuat, iar Allen a marcat primul gol pentru Liverpool, în minutul 80. Mai apoi, şutul lui Gerrard a întâlnit transversala porţii lui Bouzanis, iar scorul final a fost de partea lui Oldham, care a avansat în optimile FA Cup.

   Aşadar, dacă analizăm puţin situaţia, Liverpool a fost eliminată din League Cup şi FA Cup, singurele competiţii în care mai este implicată fiind Europa League şi Premier League, acolo unde trebuie să obţină rezultatele dorite. Miercuri, băieţii lui Rodgers se deplasează pe Emirates, pentru a juca împotriva lui Arsenal, un meci crucial, pentru ca mai apoi, Manchester City să primească vizita noastră.

   PS: Ca o opinie generală despre acest meci ... Jones a avut o prestaţie destul de slabă, Coates şi Robinson mai au de tras mult, iar Sterling m-a dezamăgit complet. Dacă vine Coutinho, pe banca de rezerve cu Raheem! Toate felicitările pentru Oldham, care a muncit enorm de mult pentru victorie. S-au apărat eroic,  au ştiu să gestioneze momentele importante ale jocului, iar pentru asta, cred că au meritat calificarea.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.