miercuri, 30 ianuarie 2013

Despre partida cu Arsenal, Coutinho și altele ...


   Această zi este închinată partidei cu Arsenal, care se dovedește a fi una puternică. Ambele formații au același obiectiv, iar distanța dintre ele nu este mare. Cele trei puncte sunt necesare în fiecare tabără, însă rămâne de văzut cine le va obține.

   În echipa gazdă, Vermaelen revine după o accidentare, alături de Walcott, Wilshere și Cazorla, care au fost odihniți. Totuși, Wenger nu se poate baza pe serviciile următorilor jucători: Arteta, Coquelin, Gervinho și Fabianski.

   De partea cealaltă, trei oameni de bază se întorc în primul unsprezece: Reina, Johnson și Enrique. Rodgers nu are probleme cu accidentările, cu excepția lui Kelly. Totuși, ne așteptăm ca echipa ce va fi trimisă în teren de Brendan să fie una puternică.

   Partida va fi transmisă de Digi Sport 2. Inițial, Digi Sport 1 transmitea această întâlnire, dar duelul spaniol dintre Real Madrid și Barcelona a făcut ca operatorii acestui post de televiziune să modifice puțin programul.


   Lăsând pentru puțin timp deoparte meciul cu tunarii ... cred că transferul lui Coutinho va fi oficializat astăzi sau mâine. Poza de mai sus spune totul. Cât despre alți jucători ... Butland este aproape de Chelsea, așa că, dacă mai dorim să-l luăm, trebuie să ne mișcăm. Totuși, se pare că Rodgers vrea să întărească puternic atacul, iar Mauro Zarate a intrat din nou în vizorul cormoranilor.

   Vom vedea ce se va mai întâmpla în aceste zile rămase din perioada de mercato, dar până atunci, trebuie să ne concentrăm pe duelul cu Arsenal din această seară. Trebuie să facem un meci mare pe Emirates!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.