duminică, 10 martie 2013

Astăzi, Liverpool v Tottenham


   Meciul etapei din Premier League se joacă pe Anfield. Astăzi, Liverpool primește vizita lui Tottenham Hotspur, echipă aflată pe poziția a 3-a a clasamentului primei divizii din Albion. Cei mai în formă jucători ai momentului din Anglia, Luis Suarez și Gareth Bale, sunt în sfârșit față în față.

   Forma echipei lui Villas-Boas trebuie să ne sperie puțin. Aceștia vin după o victorie în campionat, în fața lui Arsenal, scor 2-1, urmată de o nouă victorie în Europa League, împotriva lui Inter, scor 3-0. Ambele meciuri au avut loc pe White Hart Lane, însă și în deplasare, Tottenham este o echipă greu de bătut.

   Liverpool vine și ea cu moralul ridicat, după victoria cu 4-0 de pe DW Stadium, împotriva lui Wigan Athletic. De asemenea, băieții lui Rodgers au o poftă imensă de joc și o dorință mare de a câștiga, Premier League fiind singura competiție în care mai evoluează.

   Daniel Sturridge revine după o accidentare care l-a ținut departe de gazon în partida cu Wigan. De această dată, atacantul englez își va găsi aproape sigur un loc în primul unsprezece. Nu aceeași veste o poate primi și Skrtel, care revine și el după o accidentare. Totuși, cred că slovacul va sta din nou pe banca de rezerve, lăsându-l pe veteranul Carragher în centrul apărării, alături de Agger. Borini și Kelly rămân indisponibili.

   De partea cealaltă, prezența lui Aaron Lennon este pusă sub semnul întrebării, după accidentarea suferită în meciul cu Inter. Totuși, este de așteptat ca Mousa Dembele să fie apt, în timp de Emmanuel Adebayor revine după o accidentare. Situațiile lui Tom Huddlestone și Clint Dempsey sunt incerte, însă Kaboul și Sandro nu vor juca, datorită accidentărilor.

   Partida va începe de la orele 18, fiind transmisă în România de canalul DigiSport 2.

   Mă aștept la un meci foarte disputat, frumos, cu multe faze de poartă. Cum spuneam ieri, merită urmărită această întâlnire. Sunt sigur că vom avea parte de acel spectacol fotbalistic plăcut ochilor fanilor, la finalul căruia o singură echipă trebuie să fie învingătoare - Liverpool.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.