duminică, 24 martie 2013

Despre plecarea lui Suarez


     În ultimele zile s-au înteţit zvonurile care îl dau pe Suarez pe punctul de a se despărţi de Liverpool.

   Asta în ciuda faptului că Suarez mărturiseşte tuturor că se simte foarte bine pe Anfield. Puţin mai devreme am citit un interviu, în care colegul lui Luis de naţională, Cavani, spune că din discuţiile cu starul cormoran, a înţeles că Luis vrea Champions League cu Liverpool. Din neant, apare şi fraza conform căreia Luis ar vrea să plece de pe Anfield la sfîrşitul sezonului următor, dacă Liverpool nu îi asigură fotbalul din Champions League.

   Ce să spun? Ieri un prieten mi-a spus: "Adevăru' e că Suarez ar merita Champions League!" Total de acord. Dar cu Liverpool. Nu ştiu cît de departe suntem de realitate, dar sper ca Liverpool să joace cu Suarez în Champions League. E în regulă, nici nu ştim dacă la finalul sezonului actual ne vom califica în Europa League, ca să avem experienţă europeană pentru Champions League, dar...

   În altă ştire se spune că după ce va reveni de la naţionala Uruguayului, Suarez va fi bagat în şedinţă de boşii FSG, ca să i se spună că în jurul lui se va construi viitoarea, poate actuala echipă.

   Indiferent, ador stilul de joc al lui Suarez şi îmi doresc din toată fiinţa mea ca el să conducă echipa din teren când vom da piept cu Barca sau Bayern, când îi vom năucii pe granzii Europei din nou.

   YNWA!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.