duminică, 10 martie 2013

Liverpool 3-2 Tottenham


   Meci nebun azi pe Anfield... Mare dreptate avea Paul când spunea că această partidă nu trebuie ratată. A fost într-adevăr o partidă superbă, între două echipe frumoase, care nu refuză jocul. Liverpool a condus cu 1-0, Tottenham a trecut în avantaj în repriză secundă, însă cormoranii au revenit şi au reuşit să câştige meciul cu scorul de 3-2.

   Suarez a deschis scorul în minutul 21 după o fază frumoasă începută de Coutinho. Astfel atacantul uruguayan ajunge la 22 de goluri marcate în acest sezon. Tottenham a transferat mulţi jucători pe care noi îi doream, unul dintre ei fiind Vertonghen. Acesta i-a adus pe Spurs în avantaj cu două goluri marcate în minutele 45 şi 53. Apărarea a greşit la ambele goluri zic eu, mai întâi Glen Johnson l-a pierdut din marcaj pe fundaşul belgian, iar la golul doi Agger a respins greşit mingea. După o perioadă bună de joc a oaspeţilor, a venit rândul nostru să atacăm. Downing a egalat la doi după o greşeală a lui Lloris, iar Gerrard a adus victoria dintr-un penalty obţinut de Suarez.

   În sfârşit i-am bătut şi pe Tottenham, nu mai reuşisem de mult. Părerea mea e că Tottenham reprezintă pentru noi cel mai dificil adversar din Premier League, s-a văzut în ultimii ani. Liverpool ajunge pe locul 6, însă atât Everton, echipă peste care am trecut în clasament, cât şi Arsenal şi Chelsea, echipele de pe următoarele două poziţii, au câte un meci mai puţin jucat. Oricum, suntem pe drumul cel bun şi suntem poate cea mai în formă echipă dintre cele 4 care se bat pe ultimul loc de CL, deci cred că se poate... "You'll Never Walk Alone!"

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.