joi, 21 martie 2013

Dezbatem această probabilitate ...


   Presa de pe mapamond a furnizat astăzi câteva declaraţii acordate de Suarez, în care atacantul uruguayan al echipei pe care o susţinem vorbea despre posibilitatea plecării sale la o altă echipă, începând din această vară.

  Liverpool are şanse aproape nule de a se califica în Champions League, în acest sezon. De asemenea, cu toţii ştim că visul oricărui jucător este de a evolua la cel mai înalt nivel. În cazul în care va pleca, nu putem să-i reproşăm nimic lui Suarez, însă cred că sunt şanse mici ca vreo altă echipă de pe planetă să-i ofere căldura şi restul facilităţilor pe care le-a oferit clubul nostru. Ne prezentăm ca fiind o familie, iar acest lucru este extrem de important pentru fotbaliştii cu suflet. Nu văd ca un club precum Paris Saint Germain să-i ofere lucruri mai valoroase decât ceea ce îi oferim noi. Când spun valoros, mă refer la celelalte chestii, exceptând banii. Deci, am putea găsi o mulţime de argumente prin care putem garanta că Luis Suarez va rămâne la Liverpool.

   Să analizăm şi cealaltă posibilitate - plecarea uruguayan-ului. Este un privilegiu să avem în echipă un asemenea jucător, dar trebuie să punem şi răul în faţă. În primul rând, ar fi o mare pierdere. Forţa ofensivă ar scădea într-un mod drastic. Tinerii care au călcat şi vor călca pragul clubului nostru, vor fi privaţi de urmărirea live a unui model de urmat. Banii nu aduc fericirea, deci ceea ce am putea obţine pe el nu ne-ar satisface mai deloc. Luis este unul dintre primii cei mai buni fotbalişti ai lumii. Totuşi, dacă va pleca, nu trebuie să suspinăm. Capul sus şi mergem mai departe. Un club mare nu trebuie să stea niciodată într-un singur jucător. Există substitut pentru orice, chiar dacă cele două produse nu au aceeaşi calitate.

   Aşadar, trebuie să încercăm din răsputeri să-l ţinem pe Suarez la club. Acest jucător merită fiecare bănuţ plătit pe el, însă dacă va pleca, nu trebuie să ne plângem de milă. Capul este făcut pentru ca în majoritatea timpului să stea sus, ridicat. Trebuie să luptăm şi să încercăm mereu să ajungem în top. Străduinţa noastră va aduce într-un final şi rezultatele meritate.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.