marți, 5 martie 2013

Reina rămâne un portar de mare clasă!


   Acest sezon a fost plin de suişuri şi coborâşuri pentru goalkeeper-ul cormoranilor, Pepe Reina. De la gafe precum cea din partida cu Manchester City, până la parade, precum cele din partida cu Wigan Athletic, ajungem mereu la incertitudinile care sunt legat de viitorul său.

   În prima parte a acestui campionat, greşelile individuale ale ibericului l-au convins pe Brendan Rodgers că Brad Jones trebuie să primească mai multe şanse. Probabil această situaţie l-a îngândurat pe Reina, care a revenit în primul unsprezece cu o dorinţă mult mai mare de a juca, încununată cu o atenţie sporită. La un moment dat, au apărut zvonuri cu privire la plecarea acestuia pe Camp Nou, însă speculaţiile au fost infirmate de jucătorul spaniol.

   "Orice zvon care mă leagă de Barca este fals. Mai am contract cu Liverpool şi sunt foarte fericit la acest club. " declara Reina pentru cotidianul iberic, Marca.


   Ibericul este un veteran al acestui club. În plus, transferarea unor jucători precum Daniel Sturridge şi Philippe Coutinho, îi oferă garanţia că anul 2013 va fi de bun augur pentru echipa noastră. Stilul implementat de Rodgers începe să dea roade, iar rezultatele încep să fie constante şi eficiente.

   Încă îl consider pe Reina un jucător care se încadrează în următoarea categorie: WORLD-CLASS. Chiar dacă ne-am vărsat nervii pe el de fiecare dată când greşea, trebuie să fim conştienţi că avem nevoie de acesta. 30 de ani nu sunt mulţi pentru un portar. Le poate călca lejer pe urme unor legende precum Van der Sar, Buffon, Given, Schwarzer sau Friedel. Eu sper că va rămâne la acest club şi în sezonul viitor.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.