miercuri, 20 martie 2013

Un Liverpool inconstant ...


   Dacă încercăm să găsim un cuvânt care se aseamănă cel mai bine cu evoluţia echipei noastre în acest sezon, probabil că cel mai potrivit ar fi termenul de inconstant. Doi paşi înainte, unul înapoi ... cam aşa au evoluat băieţii noştri. Totuşi, au existat multe partide în care Liverpool a practicat un fotbal bun, pe care nu l-am mai văzut de câteva sezoane încoace, iar asta e de bine. De asemenea, unele performanţe precum cele din duelurile cu Oldham, Aston Villa sau Southampton nu ne cinstesc deloc. Asta nu e de bine.

   Brendan Rodgers este un antrenor de viitor, un antrenor bun, însă uneori mai greşeşte. Învaţă, doar e din generaţia tânără. Au fost multe momente în care a fost criticat de lume pentru deciziile luate, însă nici sclipirile nu au încetat să apară. Schimbări făcute la timpul potrivit, pentru obţinerea unui rezultat potrivit. Liverpool se încheagă.

   Dacă acum câteva sezoane eram praf pe partea ofensivă, acum suntem pe drumul cel bun. În 2013, suntem printre primele echipe care au marcat cele mai multe goluri, dar în zona defensivă suntem într-o scădere continuă. Brendan vorbeşte mereu de nişte transferuri bune care vor avea loc în vară. Sperăm să fie printre cele mai potrivite.

   Oricum, acest sezon este compromis. Nici un trofeu ... nimic. Asta e! Nu trebuie să plângem. Continuăm munca, cu speranţa că în următorul campionat vom obţine ceea ce ne dorim.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.