marți, 26 martie 2013

Suarez şi Cavani - 'fraţi de cruce'


   Luis Suarez este îndrăgostit de fotbalul englez. Barclays Premier League i-a luat minţile complet. Orice aventură o împărtăşeşte cu ceilalţi prieteni ai săi, printre care se găseşte şi celebrul jucător uruguayan, Edison Cavani.

   Starul nostru l-a îndemnat pe colegul său din atacul naţionalei să vină în fotbalul britanic. Acesta i-a povestit despre minunăţiile de pe Anfield Road, despre cât de special este clubul nostru şi despre frumuseţea fotbalului din Anglia, care este trăit la maxim de fiecare omuleţ care are chiar şi o legătură infimă cu acest sport.

   În interviul pe care l-a acordat, Cavani a mai precizat că Suarez are o mare admiraţie pentru Liverpool. Totuşi, spunea Edison, cu cât Liverpool se va îndepărta mai mult de Champions League în următorii ani, cu atât şansele de a-l păstra pe Suarez se vor diminua. Chiar şi jucătorul lui Napoli spunea că El Pistolero va rămâne şi în sezonul viitor la Liverpool, sezon a căror rezultate vor influenţa aproape 100% viitorul acestuia.

   În final, vă gândiţi la ce mă gândesc şi eu? Suarez şi Cavani, ambii în atacul lui Liverpool? Că este o glumă, că nu are nici o şansă acest transfer al lui Edison, că este realizabil ... apreciaţi voi.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.