joi, 28 martie 2013

Offf, Carroll, Carroll ...


   Cu cât se apropie mai mult data de 13 mai, cu atât se va afla mai repede deznodământul cazului Andy Carroll, jucător împrumutat de Liverpool la West Ham United.

   Toată lumea doreşte să afle viitoarea destinaţie a masivului atacant englez. Oare va reveni pe Anfield? Va rămâne pe Upton Park sau se va întoarce la Newcastle United? Acestea sunt nişte întrebări la care nu poţi răspunde cu certitudine în acest moment.

   Brendan Rodgers a fost convins că va aduce un atacant în vara lui 2012, înainte de începerea sezonului curent, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Părerile de rău au venit prea târziu, pentru că Andy fusese deja împrumutat la West Ham. Pe Upton Park, înaltul atacant britanic a marcat trei goluri până acum, iar performanţele sale sub comanda lui Sam Allardyce sunt din ce în ce mai eficiente.

   Dacă analizăm toate posibilităţile, şansele sunt relativ egale. Dacă rămâne în capitala Angliei, West Ham trebuie să plătească 17 milioane de lire sterline pe el. În cazul în care Newcastle United îl va dori cu insistenţă, probabil că suma de transfer va fi aceeaşi, iar dacă va reveni pe Anfield, şansa de a prinde un loc în primul unsprezece va fi extrem de grea, după venirea unor jucători precum Coutinho sau Sturridge.

   OPINIA VOASTRĂ: Cum credeţi că ar trebui să se definitiveze situaţia lui Andy Carroll?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.