vineri, 29 martie 2013

Coady - se ridică un nou Gerrard?


   Clubul nostru organizează foarte des diferite concursuri între jucători, pentru a păstra acea atmosferă bună în jurul elevilor lui Brendan, cu un rol distractiv şi în rândul fanilor. Una dintre principalele probe dezbătute şi practicate în ultimele săptămâni a fost cea a dublelor cu mingea de tenis.

   Jordan Henderson a fost deţinătorul recordului pentru mult timp, cu 77 de duble, însă mult mai tânărul Conor Coady i-a furat titlul de lider, trecându-şi în palmares 82 de duble cu micuţa minge de tenis. Acest lucru dovedeşte că viitorul star al cormoranilor progresează, iar în curând, îl vom vedea cu siguranţă în echipa lui Brendan Rodgers.


   Jamie Carragher şi-a anunţat retragerea. Acest lucru ne-a întristat puţin, pentru că trebuie să restructurăm apărarea, aşa cum a susţinut şi Brendan Rodgers în cursul acestei zile. Totuşi, va veni şi momentul când Steven Gerrard îşi va anunţa retragerea, iar procesul selectării unui jucător care să-i preia sarcinile va trebui accelerat. Sincer, prefer un englez. Mulţi vorbesc despre Henderson sau Shelvey, ca posibili înlocuitori ai lui Stevie, însă ce spuneţi de Coady?

   În opinia mea, Conor ar trebui să primească mai multe şanse la prima echipă. A evoluat doar la Liverpool până acum, deci deocamdată intră perfect în profilul unui jucător precum Steven Gerrard. Aş vrea să-l văd la treabă şi la nivel înalt, în Premier League, ca să-mi formez o părere, care este momentan destul de neclară în privinţa acestui fotbalist.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.