sâmbătă, 2 martie 2013

FINAL TIME: Wigan 0-4 Liverpool


   Liverpool face spectacol în deplasarea de la Wigan, învingând cu scorul de 4-0, în urma unui joc bun practicat de băieţii lui Brendan Rodgers. Echipa gazdă nu a emis pretenţii, ceea ce i-a făcut munca mai uşoară formaţiei de la Melwood.

   Arouna Kone a avut prima şansă a partidei, însă fără o finalizare precisă. Imediat, în minutul 2, Stewart Downing deschide scorul, după pasa genială magicianului Coutinho. Liverpool începuse să-şi impună supremaţia. Minutul 18 a adus şi al doilea gol, marcat de către Luis Suarez, în urma unui nou assist venit din partea lui Coutinho, care a observat foarte clar spaţiul necesar pentru a-l pune pe atacantul uruguayan în valoare. Acelaşi Suarez şi-a dublat avantajul în minutul 34, în urma unei lovituri libere deviate.

   În repriza secundă, superstarul sud-american s-a impus din nou, trecându-şi în cont a treia reuşită din această partidă, prin golul marcat în minutul 49. Astfel, Suarez ocupă prima poziţie în topul marcatorilor din Premier League, surclasându-l pe Robin Van Persie, atacantul lui Manchester United. Spre final, Wigan nu a pus prea mari probleme, iar Liverpool şi-a adjudecat victoria.

   Pentru băieţii lui Rodgers urmează partida cu Tottenham Hotspur, echipă care va juca mâine împotriva lui Arsenal. Cred că managerul cormoranilor îi va spiona cum se cuvine pe adversarii noştri de etapa viitoare, pentru a pregăti acea întâlnire, atât de importantă pentru noi. În ceea ce priveşte jocul din această seară, nu putem decât să fim extrem de mulţumiţi de rezultat şi de evoluţia băieţilor. Ce-i drept, nici adversarul nu s-a ridicat la nivelul nostru, dar este foarte important că am reuşit să învingem, fără să primim gol. La mai multe victorii de acest gen ...

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.