luni, 18 martie 2013

Obiectivul minim al acestui sezon?


   Swansea City a fost zdrobită pe Anfield. A urmat deplasarea de la Wigan, unde am făcut spectacol. Testul cu Tottenham s-a apropiat, iar băieţii au triumfat. Toată lumea era încrezătoare că putem accede acolo unde ne este locul. Ne gândeam că vom merge pe St. Mary Stadium şi vom face show total, însă nu a fost aşa. Performanţa echipei noastre a fost nesatisfăcătoare. Southampton a fost mai bună decât noi. În urma acestui rezultat, ne reevaluăm gândurile şi obiectivele pentru acest sezon. Realistic vorbind, oare cât de sus putem ajunge până la finalul întrecerii curente din Premier League?

   Sincer, nu cred că terminăm în primele cinci. Avem program uşor? Nu. Urmează partida cu Aston Villa. Vin după o victorie, se bat la retrogradare, iar orice punctişor este important. Mai jucăm cu Reading, Newcastle şi QPR, echipe care îşi vor da viaţa pe teren pentru a obţine cât de mult pot, având în vedere situaţia lor din clasament. De asemenea, meciurile cu Chelsea, Everton şi Fulham vor fi extrem de grele. Nu avem constanţă în rezultate. Poate câştigăm la Villa, cu West Ham, dar mai apoi, iarăşi avem parte de o surpriză şi ne-o furăm la Reading. Totul este posibil. Până la urma urmei, asta este frumuseţea fotbalului.

   Dacă o întoarcem pe o parte şi pe alta, ne putem reproşa multe. O victorie cu Soton ne-ar fi apropiat la şase puncte de locul patru, fără meciuri în minus sau în plus ... dar s-au dus punctele ... lua-le-ar holera! Totuşi, nu trebuie să ne plângem de milă - am meritat să pierdem.

   Revenind pe final la obiectivul minim al acestui sezon, nu ştiu ce să zic. Sunt confuz. Cum spuneam, nu cred că prindem primele cinci, însă m-ar mulţumi şi locul şase + să terminăm peste Everton. Voi?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.