sâmbătă, 2 martie 2013

Wigan v Liverpool


   După calificarea ratată în Europa League, Liverpool revine în singura competiţie în care mai este implicată. Astăzi, băieţii lui Rodgers vor juca pe DW Stadium, în compania lui Wigan Athletic, echipă care a pierdut doar una din ultimele şase partide de pe teren propriu. Cormoranii revin în forţă, pregătiţi din toate punctele de vedere, ţintind să termine acest sezon cât mai sus posibil.

   În tabăra gazdelor, Martinez se poate baza pe serviciile tuturor jucătorilor, după ce Alcaraz, Boyce şi Miyaichi sunt aproape de revenire.

   De partea cealaltă, Liverpool aşteaptă decizia finală a doctorilor cu privire la situaţia lui Daniel Sturridge, care are mici probleme medicale. Borini şi Kelly rămân indisponibili, în timp ce Coutinho va reveni în primul unsprezece, în urma pauzei pe care a luat-o datorită evoluţiei echipei sale în Europa League, acolo unde nu avea voie să joace.

   Partida va începe de la ora 19:30, nefiind transmisă de DigiSport, însă va fi difuzată LIVE VIDEO pe acelaşi site. Sperăm să facem o partidă bună şi să ne adjudecăm cele trei puncte.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.