miercuri, 6 martie 2013

O tânără speranţă în curtea noastră?


   Academia lui Liverpool este una dintre cele mai puternice din Europa, drept dovadă stând nişte jucători precum Steven Gerrard sau Jamie Carragher, care au ajuns deja la cel mai înalt nivel. De asemenea, alte nume precum Sterling, Suso, Wisdom sau Kelly, vor ajunge cu siguranţă la acel nivel superior, la care mulţi îşi doresc să evolueze.

   Un jucător din liga a 8-a engleză, Daniel Carr, a fost invitat de către oficialii echipei noastre la Melwood, pentru a fi evaluat timp de o săptămână, de către cei pricepuţi la acest lucru. În caz că va confirma, jucătorul în vârstă de 18 ani va primi o ofertă din partea clubului nostru.


   Ce ştim despre acest tânăr? Joacă la Dulwich Hamlet, o echipă din Londra, pentru care a bifat în acest sezon 23 de reuşite în 23 de partide. A fost monitorizat de mai multe cluburi din Championship şi Premier League, însă Liverpool şi-a arătat intenţia de a-i oferi ceea ce visează.

   Antrenorul formaţiei din capitala regatului, Gavin Rose, a declarat că nu vrea să-şi piardă jucătorii, pentru că echipa sa are mari şanse de promovare în liga a 7-a, însă, dacă la finalul acestui sezon, o echipă mult mai mare este interesată de un fotbalist antrenat de el, acesta îi va da binecuvântarea de a pleca. Totuşi, când vine un club precum Liverpool cu o ofertă, nu poţi să te împotriveşti.

   După părerea mea, ca înfăţişare, Daniel Carr seamănă un pic cu Romelu Lukaku, jucător care a explodat deja la vârsta lui. Nu am văzut cum evoluează acest fotbalist (nici nu ai unde să vezi, doar e liga a 8-a), însă sper că cei care beneficiază de abilităţile necesare cu privire la selecţia potrivită a jucătorilor care calcă pragul academiei noastre, să-şi facă treaba într-un mod eficient. La prima vedere, numărul de goluri marcat de această tânără speranţă dă de gândit, însă nu poţi compara nivelul jocului din liga a 8-a, cu cel din Barclays Premier League.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.