miercuri, 13 martie 2013

'Vrem calitate, nu cantitate!'



   
   Probabil că articolul zilei este strict legat de ceea ce a declarat Brendan Rodgers. Tânărul manager nord-irlandez a vorbit despre criteriul pe baza căruia va aduce jucători pe Anfield, iar o singură expresie este destul de bună pentru a rezuma cuvintele acestuia: "Vrem calitate, nu cantitate!".

   Se pare că impactul adus de Sturridge şi Coutinho l-au convins pe Brendan. Tactica după care sunt aduşi jucătorii trebuie să fie foarte bine gândită. La Melwood, banii nu cad din cer, iar totul trebuie făcut cu cap. Lui Rodgers îi place să cunoască bine ceea ce aduce.

   Retragerea lui Jamie Carragher va preceda masiva restructurare a apărării, în special în centru şi pe partea stângă. Este cât se poate de vizibil că Jose Enrique are nevoie de un concurent pe măsură, iar Agger are nevoie de nişte parteneri puternici, de o valoare apropiată.

   De asemenea, se lucrează puternic şi în departamentul de Scout, acolo unde Rodgers susţine că are loc o listare şi o selecţie a celor mai buni tineri, pentru ca el să-şi formeze o idee clară asupra corabiei cu care va naviga în sezonul următor şi la cine va mai apela din rândul tinerilor. Conform spuselor sale, Suso va fi mai mult ca sigur împrumutat. Tehnicianul nord-irlandez aşteaptă ca puştiul spaniol să-i arate că poate să creeze faze de gol şi să înscrie. Experienţa este necesară!

   În final, cred că Brendan este un tip care doreşte să aibă în faţă toate aspectele clubului prezentate foarte clar. Este ca un tâmplar care are aranjate toate ustensilele din atelierul său - mereu ştie de unde poate lua ce-i trebuie. Oricum, se pare că vara acestui an va fi destul de fierbinte pe Anfield ...

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.