joi, 14 martie 2013

O experienţă nepotrivită pentru Şahin


   Antrenorul cormoranilor, Brendan Rodgers, a luat decizia de a nu-l păstra pe Nuri Şahin în lotul cormoranilor şi în retur, lucru care a stârnit numeroase reacţii negative, mai ales din partea jucătorului în cauză.

   Real Madrid îl împrumutase pe Şahin pentru un an la Liverpool, lucru care ne-a entuziasmat. Jucătorul turc a început să joace, iar evoluţiile sale nu erau chiar perfecte, însă destul de bune. La un moment dat, Nuri nu a mai găsit drumul către primul unsprezece, Rodgers având alte soluţii, pe care le considera mult mai viabile. Acest lucru a determinat plecarea lui Şahin de pe Anfield.

   În urmă cu câteva zile, jucătorul turc a ieşit în presă, declarând nişte lucruri nu prea potrivite la adresa lui Brendan. Acesta susţinea că managerul cormoranilor i-a cerut să joace în spatele vârfurilor, preluând rolul unui număr 10, însă turcul nu a fost de acord cu acest post. L-a întrebat pe Rodgers de ce îl joacă acolo, unde nu dă randament 100%, însă antrenorul nostru nu i-ar fi acordat un răspuns clar. În final, Şahin şi-a exprimat bucuria pentru că a lăsat-o pe Liverpool, întorcându-se până la finalul sezonului la Dortmund, echipa care l-a făcut cunoscut în fotbalul mare.

   Credeţi că Nuri Şahin a beneficiat de prea puţine şanse? Era un jucător care îşi putea găsi un loc în actualul nostru prim unsprezece?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.