marți, 27 august 2013

AVANCRONICĂ: Liverpool v Notts County


     Liverpool debutează în Capital One Cup cu o partidă pe teren propriu, împotriva lui Notts County, echipă de League One. Brendan Rodgers va apela la serviciile unor jucători care nu au prea fost folosiți până acum.

     Oaspeții au câțiva fotbaliști importanți incerți, incluzându-l aici pe căpitanul lor, Dean Leacock. Jucători prea cunoscuți nu au, de aceea am preferat să nu o lungesc cu această avancronică pentru că nu am ce scrie prea mult. Totuși, țin să-l remarc aici pe Callum McGregor, jucător împrumutat de Celtic la gruparea oaspete de astăzi.

     În ceea ce ne privește, partida de astăzi vine mult prea repede pentru Martin Skrtel, care a revenit la antrenamente după accidentarea suferită. Coates este în continuare indisponibil, iar în rest, tot lotul este la dispoziția lui Rodgers. Probabil că îi vom vedea în teren pe Luis Alberto, Ibe, Sterling, Borini și mulți alții. Au nevoie de câte o șansă pentru a ne demonstra ce pot. Vedetele echipei cred că vor fi odihnite, având în vedere că urmează duelul cu Manchester United din campionat.

     Trebuie să ne calificăm mai departe. Nu ne permitem să ne împiedicăm de Notts County. Partida va începe de la ora 21:45, fiind transmisă de SkySports și de canalele de prin Arabia Saudită, care până la urma urmei, tot de la britanici o preiau. Aștept să văd rezervele la treabă ... aștept să mă impresioneze.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.