marți, 13 august 2013

stiati ca?


     stiati ca maine seara joaca anglia impotriva scotiei? neah, poate ca stiati asta, dar alt lucru interesant trebuie dezvaluit.

   ati auzit de rickie lee lambert? poate ca da, e atacantul lui southampton. are 31 de ani si e abia la prima chemare pentru selectionata celor trei lei. paralela stirea daca fotbalistul nu ar fi evoluat si pentru juniorii lui liverpool.

   a fost fotbalistul lui liverpool de la varsta de 10 pana la 15 ani, insa i s-a spus ca pur si simplu nu e suficient de bun pentru liverpool. a bajbait prin ligile inferioare, la 18 ani a lucrat part time la o fabrica de sfecla, unde punea capace la borcane, apoi, tarziu in cariera sa, s-a transferat la southampton; a ajutat echipa sa promoveze in premier league si a inscris 15 goluri in ultimul sezon ajutandu-si echipa sa se salveze de la retrogradare.

   i-a atras privirile lui hodgson dupa ultimul sezon la "sfinti" si ca tot are aventura la nationala, spera sa impresioneze si sa fie apoi selectionat regulat si, de ce nu, sa prinda mondialul.

   bafta lambert! go stevie, go reds, go england!


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.