miercuri, 14 august 2013

bring on willian!


     tot raul spre bine dupa ce a picat transferul lui mkhitaryan. acum, un alt fost fotbalist al lui lucescu e curtat de liverpool: willian. un fotbalist care pare sa se plieze mai bine pe stilul de joc pe care il vrea rodgers.

   dupa restructurarea financiara de la anzhi, toate vedetele echipei sunt de vanzare. chiar si eto'o. liverpool si tottenham il vor pe willian.

   fotbalistul brazilian a fost adus de anzhi in iarna, pentru 32 de milioane de lire. a jucat doar 17 meciuri pentru anzhi si a marcat o singura data. 

   acum, liverpool cerceteaza terenul, si sa speram ca se va face si o oferta pentru fasnetul fotbalist brazilian. coutinho si lucas ar putea sa il atraga spre echipa noastra, brazilienii lui, plus ca willian a declarat ca si-ar dori sa joace in campionatul angliei.

   joaca pe postul de aripa stanga willian si are 25 de ani. probabil ca va trebui sa mai reununte la pretentiile financiare ca sa vina la liverpool, pentru ca la anzhi are 100 000 de lire pe saptamana. totusi, a jucat in champions league si nu poti sa ii imputi unui astfel de jucator lipsa de experienta.

   merita willian 30 de milioane de lire? eu zic ca da! bring him on!


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.